"Alles wat je goed onderhoudt, blijft langer mooi".
Voor een gezonde huid is een goede verzorging onontbeerlijk. Door gebruik te maken van de juiste producten en professionele aanpak, heeft u de zekerheid, dat uw huid in vertrouwde handen is. Dit is een gegeven die reeds jaren bij onze cliënten bekend is. Of het nu een jonge of een oudere huid betreft, of u vrouw of man bent, een professionele huidverzorging in ons schoonheidsinstituut geeft u het vertrouwen dat u nog lang een optimale huidconditie kunt behouden. U kan sinds kort ook bij Steenmans terecht voor lichaamspeelings, massages, sauna, infrarood of Hamam.


Skincare center voor de dames
Regelmatig uw gezicht laten reinigen en verzorgen met speciale producten is een weldaad voor uw huid. Of het nu een traditionele schoonheidsbehandeling betreft of een diep skincare programma. Een goed verzorgde huid ziet er fris en stralend uit.


Skincare Center voor heren
Wie denkt dat skincare uitsluitend een aangelegenheid voor dames is heeft het helemaal mis. De moderne man is zeer bewust met uiterlijke verzorging. Sinds enkele jaren vinden steeds meer heren hun weg naar het skincare center. Voor hen hebben wij een speciaal programma samengesteld, volledig aangepast op ieders huidtype.